Daniel Carlsson

Daniel Carlsson

Julen var här

Daniel CarlssonPosted by Daniel Carlsson Tue, December 29, 2009 22:24:07

Nu sitter jag här och julen är över för detta året. Ett nytt år är på väg. December månad har varit fantastiskt stressad och fylld utav konserter. Fick göra två Messias i Köpenhamn med Morten Schuldt Jensen som gick strålande. Fina recensioner fick jag också... vilket inte är fel. Ett par Juloratorier och ytterligare en Messias lyckades jag riva av innan det var dags att besöka familj och julfirande.

För min egen egotrippade och arbetsmässiga del, hoppas jag att år 2010 kommer att ge många och roliga konserter. Men den stora dagen, alltså Nyårsafton, firas med Champagne och god middag i Helsingborg hos en väns väninna....jo lugnt, mysigt och flippat kommer det att bli, helt säkert. Men hellre det än med en hel drös utav människor jag inte känner, som dricker sig mer än berusade och tänder på smällare både inomhus och utomhus. Ja då sitter jag hellre med ett glas rött och spelar Nyårsklappsleken och kastar mig efter min väns tjusigt inslagna klapp.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.